Japansk spa grattisporr NAMI betyder våg på japanska.Vågen är en självklar del i japansk kultur och tradition. Med vågen som tema knyter vi ihop haven runt Japan med våra  Saknas: grattisporr. Yasuragi är mer än bara ett spa. Det är en japansk oas bara 20 minuter från Stockholms innerstad. På Yasuragi stiger du in i en helt annan värld. En värld som  Saknas: grattisporr. Yasuragi är ett japanskt spa och hotell med spabad, spabehandlingar och aktiviteter som yoga, do in och meditation. Läs mer och boka sozidateli.info: grattisporr. Yasuragi: Japanskt spa - se 1 recensioner bilder och fantastiska erbjudanden på Yasuragi på sozidateli.info: grattisporr.

Yasuragi är ett japanskt spa och hotell med spabad, spabehandlingar och aktiviteter som yoga, do in och meditation. Läs mer och boka sozidateli.info: grattisporr.

Yasuragi är mer än bara ett spa. Det är en japansk oas bara 20 minuter från Stockholms innerstad. På Yasuragi stiger du in i en helt annan värld. En värld som  Saknas: grattisporr.

NAMI betyder våg på japanska.Vågen är en självklar del i japansk kultur och tradition. Med vågen som tema knyter vi ihop haven runt Japan med våra  Saknas: grattisporr.

Japanskt spa - Recensioner - Yasuragi - TripAdvisor

Yasuragi är mer än bara ett spa. Det är en japansk oas bara 20 minuter från Stockholms innerstad. På Yasuragi stiger du in i en helt annan värld. En värld som  Saknas: grattisporr. Yasuragi: Japanskt spa - se 1 recensioner bilder och fantastiska erbjudanden på Yasuragi på sozidateli.info: grattisporr.

Yasuragi är ett spa-hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma källor utomhus, aktiviteter, behandlingar & underbar sozidateli.info: grattisporr.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail